Oktoberfest

4e Oktoberfest Oud-Vossemeer, 27 oktober 2018

Lange tafels en houten banken, bier uit grote glazen pullen en een echte Duitse sfeer! Dat is het 4e Oktoberfest Oud-Vossemeer! Trek je lederhosen of dirndl aan dompel je onder in 100% Duitse Gemütlichkeit!

Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseert Dweilband de Lamsôôren het 4e Oktoberfest van Oud-Vossemeer. Een über Deutsche avond in het tot bierstube omgebouwde Dorpshuis de Vossenkuil met grote glazen pullen bier en de leukste Oktoberfest artiesten.

Dit jaar op de bühne: hübsche frau Liesl von Possenhofen, Thoolse held Daniël Bal en de DJ’s van IncredEvent.

Oktoberfest Oud-Vossemeer: een echte Duitse feestavond in de grootste bierstube van de regio met grote glazen pullen bier en de beste Oktoberfest artiesten!

Kaarten zijn online te koop via Ticketkantoor, later kun je ook kaarten kopen bij Dorpshuis de Vossenkuil en via oktoberfest@delamsooren.nl. Een ‘Einzelgänger’ (staanplaats) ticket kost slechts € 10,- p.p. Kom je met een groep vrienden, collega’s of buren? Boek dan een ‘Ich habe 7 freunden’ tafel voor 8 personen incl. een koud pul bier voor slechts € 120,- per tafel!


 

Oktoberfest 29 oktober 2016

Bier, Bratwurst, Musiek en vooral Spaß, viel Spaß. Dat zijn de ingrediënten voor het 2e Lamôôren Oktoberfest op zaterdag 29 oktober 2016. Trek je lederhosen of dirndl aan dompel je onder in 100% Duitse Gemütlichkeit!

Op zaterdag 29 oktober 2016 organiseerd Dweilband de Lamsôôren het 2e Oktoberfest van Oud-Vossemeer! Samen met diverse artiesten, die binnenkort bekend gemaakt worden, maken we er weer een geweldig Duits feest van.

Kaartverkoop gestart!
Losse staanplaatsen: € 10,-
Tafelarrangement 8 personen incl. tafel, bediening en pul bier: € 120,- (€15,- p.p.)

Zorg dat je erbij bent! Koop nu uw kaarten!