Artiesten 2018

Artiesten Oktoberfest 2018

Kaarten zijn online te koop via Ticketkantoor.Een ‘Einzelgänger’ (staanplaats) ticket kost slechts € 10,- p.p. Kom je met een groep vrienden, collega’s of buren? Boek dan een ‘Ich habe 7 freunden’ tafel voor 8 personen incl. een koud pul bier voor slechts € 120,- per tafel!

Liesl van Possenhofen

Als regelrechte afstammeling van die Kaiserin Sissi, bezit Liesl von Possenhofen als achter-achter-achter nicht, ook daadwerkelijk adelijk bloed.Wie ziet de overeenkomsten niet; een prachtige verschijning, mooi blonde lokken en bovenal een pracht van een stem! Liesl von Possenhofen is dus niet alleen gezegend met een adelijk achtergrond, maar ook nog eens met een flinke dosis muzikaliteit! Gekleed in Dirndl en lange blonde vlechten betreedt zij ook úw Schlager Arena!

Daniël Bal

Een feestje bouwen kan je wel overlaten aan onze Thoolse held Daniël Bal. Geen podium is hem te machtig! De afgelopen jaren heeft Daniël zijn kunsten vertoond op Oktoberfesten, Nederlandstalige muziekfestivals en op 27 oktober zal hij zijn debuut maken in Oud-Vossemeer!

afbeelding-themafeest

IncredEvent

Geen feest zonder IncredEvent! Onze vrienden van IncredEvent zijn geen onbekende, net als tijdens de vorige edities van het Oktoberfest zullen de dj’s van IncredEvent de zaal weer volledig op z’n kop zetten met doldwaze spelletjes en de leukste muziek.


 

Oktoberfest 29 oktober 2016

Bier, Bratwurst, Musiek en vooral Spaß, viel Spaß. Dat zijn de ingrediënten voor het 2e Lamôôren Oktoberfest op zaterdag 29 oktober 2016. Trek je lederhosen of dirndl aan dompel je onder in 100% Duitse Gemütlichkeit!

Op zaterdag 29 oktober 2016 organiseerd Dweilband de Lamsôôren het 2e Oktoberfest van Oud-Vossemeer! Samen met diverse artiesten, die binnenkort bekend gemaakt worden, maken we er weer een geweldig Duits feest van.

Kaartverkoop gestart!
Losse staanplaatsen: € 10,-
Tafelarrangement 8 personen incl. tafel, bediening en pul bier: € 120,- (€15,- p.p.)

Zorg dat je erbij bent! Koop nu uw kaarten!